Πληροφορίες

Είμαι ένας πλήρης μηχανικός στοίβας με ένα αποδεδειγμένο ιστορικό εργασίας σε ένα διεθνές περιβάλλον υψηλού προφίλ στις εταιρείες ηγέτης της αγοράς. Έχοντας την ευκαιρία να απασχολούνται σε τρεις κεφαλαιουχικές πόλεις στην Ευρώπη, έχω σταθερή εμπειρία στον εντοπισμό των επιχειρηματικών αξιών και ευθυγραμμίζοντας τις ροές ανάπτυξης σε αυτά σε ποικίλο περιβάλλον εργασίας. Αισθάνομαι πραγματικά τυχερός που γνώρισα πολλούς προικισμένους επαγγελματίες στην πορεία και συμμετείχαν σε έργα κρίσιμων επιχειρήσεων.

Το 2017 δημιούργησα τη δική μου εταιρεία, WELELLION LTD, το οποίο είναι αφιερωμένο στην παροχή υψηλής ποιότητας παιχνιδιών HTML5. Μαζί με τον Andras Hujber, εργάζομαι σήμερα σε πέντε έθνη, δηλαδή ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο HTML5. (http://fivenations.webellionlimited.com).

Το παιχνίδι βρίσκεται επί του παρόντος σε ένα playable alpha stage, αλλά καθώς η ανάπτυξη συνεχίζει να κερδίζει όλο και περισσότερο πολύ θετικές ανατροφοδοτήσεις και φαίνεται να είναι ευπρόσδεκτη από τους παίκτες. Εάν ενδιαφέρεστε να συμβάλλετε, μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή.
TRANSLATION VIEW ORIGINAL EN

Κριτικές


You must Log In or Sign Up to view this content.