Tietoja

Olen täysi pino insinööri, jossa on osoitettu historia, joka työskentelee korkean profiilin kansainvälisessä ympäristössä markkinajohtajien yrityksissä. Olla mahdollisuus työskennellä kolmessa pääkaupungissa Euroopassa, minulla on vankka kokemus liiketoiminnan arvojen tunnistamisessa ja kehityksen tasoittaminen niille monipuolisissa työympäristöissä. Tunnen todella onnekkailta, että olen tavannut monia lahjakkaita ammattilaisia matkan varrella ja osallistunut liiketoimintakriittisiin hankkeisiin.

Vuonna 2017 luotiin oma yritys, Webellion Ltd, joka on omistettu toimittamaan korkealaatuisia HTML5-pelejä. Yhdessä Andras Hujberin kanssa työskentelen tällä hetkellä viidellä kansakunnalla, joka on HTML5 reaaliaikainen strategiapeli. (http://fivenations.webellionlimited.com).

Peli on tällä hetkellä pelattavassa alfa-vaiheessa, mutta koska kehitys menee pitkin siitä yhä enemmän myönteisiä palautteita ja näyttää siltä, että pelaajat ovat tervetulleita. Jos olet kiinnostunut osallistumasta, älä epäröi ottaa yhteyttä.
TRANSLATION VIEW ORIGINAL EN

Arvostelut


You must Log In or Sign Up to view this content.

Ihmiset katsoivat myös

Alex  Barclay

Alex Barclay

FX ULTIMATE LTD | Toimitusjohtaja
Alistair Wickens

Alistair Wickens

Goscombe Homes Limited
Stuart Wilson

Stuart Wilson

DosTwo Ltd | Co-Founder & CEO