Perihal

Saya seorang jurutera stack penuh dengan sejarah yang ditunjukkan bekerja di persekitaran antarabangsa berprofil tinggi di syarikat pemimpin pasaran. Setelah mempunyai peluang untuk bekerja di tiga bandar modal di Eropah, saya mendapat pengalaman yang kukuh dalam mengenal pasti nilai-nilai perniagaan dan menyelaraskan aliran pembangunan kepada mereka dalam persekitaran kerja yang pelbagai. Saya berasa sangat bernasib baik kerana telah bertemu ramai profesional berbakat di sepanjang jalan dan telah mengambil bahagian dalam projek kritikal perniagaan.

Pada tahun 2017, saya mencipta syarikat saya sendiri, Webellion Ltd, yang ditumpukan untuk menyampaikan permainan HTML5 berkualiti tinggi. Bersama Andras Hujber, saya sedang bekerja di lima negara, itu adalah permainan strategi masa nyata HTML5. (http://fivenations.webellionlimited.com).

Permainan ini sedang dalam peringkat Alpha yang boleh dimainkan, tetapi apabila pembangunan itu berlaku, semakin mendapat maklum balas yang sangat positif dan nampaknya dialu-alukan oleh pemain. Sekiranya anda berminat untuk menyumbang tidak teragak-agak untuk berhubung.
TRANSLATION VIEW ORIGINAL EN

Semakan


You must Log In or Sign Up to view this content.

Orang turut melihat

Alistair Wickens

Alistair Wickens

Goscombe Homes Limited
Stuart Wilson

Stuart Wilson

DosTwo Ltd | Pengasas bersama dan KPE
Alex  Barclay

Alex Barclay

FX ULTIMATE LTD | Pengarah Urusan