Info

Ik ben een full-stack-ingenieur met een aangetoond geschiedenis van het werken in een spraakmakende internationale omgeving bij marktleiderbedrijven. Na de mogelijkheid te hebben om in drie hoofdsteden in Europa te worden gebruikt, heb ik solide ervaring bij het identificeren van bedrijfswaarden en het uitlijnen van ontwikkelingsstromen naar hen in diverse werkomgevingen. Ik voel me echt gelukkig om onderweg veel begaafde professionals te hebben ontmoet en hebben deelgenomen aan zaken-kritieke projecten.

In 2017 heeft ik mijn eigen bedrijf gemaakt, Webellion Ltd, dat is gewijd aan het leveren van HTML5-spellen van hoge kwaliteit. Samen met Andras Hujber, werk ik momenteel aan vijf naties, dat is een HTML5 Real-time strategiespel. (http://fivenations.webellionlimited.com).

Het spel bevindt zich momenteel in een speelbare alfa-podium, maar aangezien de ontwikkeling meegaat, wordt er steeds meer veel positieve feedbacks en lijkt te worden verwelkomd door gamers. Als je geïnteresseerd bent in een bijdrage, aarzel dan niet om contact op te nemen.
TRANSLATION VIEW ORIGINAL EN

Recensies


You must Log In or Sign Up to view this content.

Ook bekeken

Stuart Wilson

Stuart Wilson

DosTwo Ltd | Mede-oprichter en CEO
Alex  Barclay

Alex Barclay

FX ULTIMATE LTD | Managing Director