Despre

Sunt un inginer complet de stivă cu un istoric demonstrat de a lucra într-un mediu internațional de înaltă calitate la companiile de lider de piață. Având ocazia de a fi angajat în trei orașe de capital din Europa, am o experiență solidă în identificarea valorilor afacerii și alinierea fluxurilor de dezvoltare la acestea în diverse medii de lucru. Mă simt cu adevărat norocos că am întâlnit mulți profesioniști înzestrați de-a lungul drumului și am participat la proiecte critice de afaceri.

În 2017, mi-am creat propria companie, Webellion Ltd, care este dedicată livrării de jocuri HTML5 de înaltă calitate. Împreună cu Andras Hujber, lucrez în prezent la cinci națiuni, adică un joc de strategie HTML5 în timp real. (http://fivenations.webellimited.com).

Jocul este în prezent într-o etapă Alphaitabilă, dar, pe măsură ce dezvoltarea merge de-a lungul feedback-urilor foarte pozitive și pare a fi binevenită de către jucători. Dacă sunteți interesat să contribuiți, nu ezitați să intrați în contact.
TRANSLATION VIEW ORIGINAL EN

Recenzii


You must Log In or Sign Up to view this content.

Vizitatorii acestui profil au mai vizitat

Neil Van Luven

Neil Van Luven

Bretcrown Trading Ltd | Fondator și CEO
Stuart Wilson

Stuart Wilson

DosTwo Ltd | Co-fondator și CEO
Karl Lapage

Karl Lapage

Coach Direct Ltd | Director general