Perihal

Pengalaman bekas saya seperti pelangi: hanya pilih warna! B2B. B2C. Bukan keuntungan. Untuk keuntungan. Perniagaan kecil. Fortune 500 syarikat. Banyak belanjawan. Bukan apa-apa belanjawan. Usahawan. Pekerja. Pengurus. Eksekutif. Itulah saya. Yang sebenar saya.

Saya suka menyelesaikan masalah, teka-teki syarikat, cabaran perusahaan dan halangan projek. Saya menikmatinya, dan saya telah menyelesaikan banyak jualan, endoMarketing, penjenamaan, PR, komunikasi (dalaman dan luaran), penyelidikan, inovasi, pengumpulan dana, latihan, dan masalah pemasaran dalam pengalaman 25 tahun saya.

Dan saya bermimpi. Ya. Saya seorang pemimpi. Einstein pernah mengatakan bahawa imaginasi adalah yang paling penting daripada pengetahuan. Saya setuju.

Saya mampu mengesan pandangan seperti orang lain yang boleh. Itulah bagaimana saya dapat bekerja sendiri dengan beberapa syarikat di ranking Fortune 500 (sudah tentu saya bangga dengannya!).

Saya tidak fikir keluar dari kotak. Saya tinggal di luar kotak, dan itulah yang saya akan bawa ke syarikat anda: gangguan!
TRANSLATION VIEW ORIGINAL EN

Semakan


You must Log In or Sign Up to view this content.